Uw marketingbudget is te waardevol om te verspillen!!

Outdoor reclame is hard op weg het nummer 1 reclamemedium van Nederland te worden. Mobiele outdoor reclame biedt een grote mate van flexibiliteit aan adverteerders. U kunt uw reclame boodschap richten op een specifieke route, locatie of evenement.

Waarom zou u uw waardevolle marketingbudget verspillen aan traditionele media? Wij van LimoScene zijn van mening dat uw marketingactiviteit moet opvallen. Limousine Reclame van LimoScene heeft een zeer hoge impact.

Het is niet nodig een tv/radio aan te zetten, een bladzijde om te slaan in de krant, limousine reclame van LimoScene is precies op de locatie waar u wilt dat de consument deze ziet zonder dat ze er iets voor hoeven te doen.

Onze limousines zijn perfecte mobiele billboards voor bijvoorbeeld :
– Bedrijfsopening, winkelopening, restaurantopening
– Bedrijf jubileum, winkel jubileum, restaurant jubileum
– Film, concert & theater promotie
– Product lancering
– Evenementen marketing

Eyecatcher !

Een limousine rijden is een droom van iedereen. Hierdoor hebben onze limousines een gigantische aantrekkingskracht. Ze vallen op, zijn gewilde foto objecten en worden door iedereen nagekeken. Onze limousines hebben de ‘wow’ factor. Haal hier uw voordeel uit en creëer een volledig mobiel billboard

Limousine reclame = hét ideale reclame- en promotiemiddel!

Limousine Reclame : Verrassend voordelig!

Limousine reclame lijkt het perfecte marketingmiddel te zijn, waarom zie je het dan nog zo weinig? Hier hebben wij 1 simpel antwoord op : De prijs.

Limousine reclame is normaal gesproken erg duur, denk hierbij aan het bestickeren van de limousine, huur van de limousine en het naderhand poetsen van de limousine. Zo zit je al gauw op een kostenplaatje van een paar duizend euro voor enkele dagen.

Wij van LimoScene dachten dat kan anders!

LimoScene is als enigste in Nederland gespecialiseerd in Limousinereclame. Door ons unieke systeem kunnen wij u effectieve reclame aanbieden tegen een scherp tarief.

Wel het effect van Limousine Reclame, niet de hoge kosten!

Reserveer snel !

Limousine reclame werkt voor bedrijven en organisaties groot en klein in alle sectoren.

Limousine reclame van LimoScene is beperkt beschikbaar ivm andere reserveringen. Reserveer daarom snel uw gewenste periode.

Onze accountmanager maakt graag voor u een offerte op maat.
Prijs is afhankelijk van aantal het dagen, locatie & tijdstip.
Mogelijkheden zijn:
– 3 dagen (0,5 week)
– 6 dagen (1 week)
– 12 dagen (2 weken)
– 24 dagen (4 weken)

“Er is zelfs de mogelijkheid voor rijdende reclame”

Heeft u vragen? Wilt u een offerte op maat?
Accountmanager  : Ashwien Mahabiersing
Telefoonnummer : 06-84376249